Bases científicas de la Dieta Atlántica

Bases científicas de la Dieta Atlántica

Editorial:
Usc.univ.santiago compostela
EAN:
9788417595975
Año de edición:
Materia
MEDICINA Y SALUD
ISBN:
978-84-17595-97-5
Páginas:
285
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CASTELLANO
Ancho:
170
Alto:
240
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
OUTRAS PUBLICACIONS

Descuento:

-5%

Antes:

22,00 €

Despues:

20,90 €
IVA incluido
Comprar

A dieta atlántica comprende o conxunto de hábitos alimentarios tradicionais das terras europeas ribeireñas do Atlántico, un gran número de países que, malia presentaren unha notable variedade alimentaria especificamente derivada da súa historia, estrutura social, clima, xeografía e cultura, posúen tamén características comúns no seu consumo e tradicións nutricionais. Esta obra, promovida e dirixida dende a Fundación Dieta Atlántica da USC, investiga, describe e establece as bases científicas da dieta para, dende o consenso na súa definición, achegar vías de desenvolvemento non só á comunidade científica senón a outros moitos axentes como produtores, distribuidores, nutricionistas, sector da gastronomía..., divulgando e  poñendo en valor os innumerables beneficios para a saúde e a sostibilidade dunha alimentación baseada na excelencia dos froitos da terra e o mar e na milenaria sabedoria da súa preparación

Otros libros del autor en La república de las letras

Materia en La república de las letras

Usc.univ.santiago compostela en La república de las letras