Cociña básica para quen non sabe nin fritir un ovo

Cociña básica para quen non sabe nin fritir un ovo

Editorial:
Xerais
EAN:
9788497820851
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9782-085-1
Páginas:
96
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
GALEGO
Ancho:
145
Alto:
225
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
GASTRONOMIA

Descuento:

-5%

Antes:

16,30 €

Despues:

15,49 €
IVA incluido

Cociña básica para quen non sabe nin fritir un ovo é un libro tremendamente útil e práctico para quen desexe iniciarse nos labores da cociña. Organizado alfabeticamente, o libro de Gloria Gallego explica tanto cuestións prácticas (como conservar os alimentos, como conxelalos e desconxelalos, como limpar o peixe e a verdura, como facer os rebozados, como empregar o aceite, como recoñecer alimentos en mal estado), como e, sobre todo, outras que supoñen unha inmersión nas artes da cociña doméstica. A través de máis de 80 receitas sinxelas de cociña tradicional, preparadas con produtos habituais, o lector pode aprender a preparar o  arroz, a fritir un ovo, as patacas, a asar carne, a facer unhas lentellas, uns macarróns, moi distintos tipos de ensaladas, espaguete,  pizza, chocolate quente, sopa de fideos, tortilla de patacas ou francesa, salchichas ao viño, bacallao rebozado, bechamel, caldos, macedonias, paellas, bistecs, croquetas, cremas, biscoito, polo, potaxes, guisos, etc. Un libro imprescindible para o fogar e para todos aqueles persoas que tomaron a sabia decisión de aprender a cociñar.

Otros libros del autor en La república de las letras

  • Coctelería y enología -5%
    Titulo del libro
    Coctelería y enología
    Gallego Rodríguez, Gloria
    Ideaspropias
    Gloria Gallego Rodríguez, nació en Madrid en 1969. Es licenciada en Periodismo y ha trabajado durante años e...
    No disponible

    20,95 €19,90 €

  • A cociña galega de montaña -5%
    Titulo del libro
    A cociña galega de montaña
    Gallego, Gloria
    Xerais
    Un clima frío e duro casé elimina a diferenciación entre os pratos nunha zona en que se adoita tomar doces c...
    No disponible

    15,80 €15,01 €

  • Coctelaría e enoloxía -5%
    Titulo del libro
    Coctelaría e enoloxía
    Gallego Rodríguez, Gloria
    Ideaspropias
    No disponible

    20,95 €19,90 €

Materia en La república de las letras

  • COCINA DE CÓMETELO -5%
    Titulo del libro
    COCINA DE CÓMETELO
    AA.VV
    Alfar ediciones
    Segundo libro con más y nuevas recetas de cocina andaluza, la nuestra.  Platos con toda la tradición de nuest...
    No disponible

    19,95 €18,95 €

  • Today´s Special -5%
    Titulo del libro
    Today´s Special
    Editores Phaidon
    Phaidon
    Más de 300 recetas (un menú por chef) y 500 imágenes para entrar en las cocinas de los chefs emergentes del ...
    No disponible

    49,95 €47,45 €

  • Escuela de verduras -5%
    Titulo del libro
    Escuela de verduras
    AA.VV
    Larousse
    ¿Cómo se limpia una alcachofa? ¿Qué cocción realza el sabor delicado de los espárragos? ¿Qué relleno ve...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    23,50 €22,33 €

  • The book of pasta -5%
    Titulo del libro
    The book of pasta
    AA.VV
    Phaidon
    No disponible

    39,95 €37,95 €

  • MEMORIAS ARTE DE COSINA -5%
    Titulo del libro
    MEMORIAS ARTE DE COSINA
    Nº 22
    Panyo, Joan Baptista
    Quaderns de crema
    No disponible

    10,50 €9,98 €

Xerais en La república de las letras