Història de la cuina catalana i occitana

Història de la cuina catalana i occitana. Els llegums · l'arròs · la pasta

Nº:
3
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788412156980
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-121569-8-0
Páginas:
900
Encuadernación:
TAPA DURA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
Història de la cuina

Descuento:

-5%

Antes:

30,00 €

Despues:

28,50 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions hist.riques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la hist.ria d'aquesta cuina. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes  de llegums, d'arr.s i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut hist.ric, filol.gic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. Un dels volums centrals d'aquesta col·lecció
 «Aix. és una obra d'art», Ferran Adrià
 «Una obra magna», Xavier Graset
 «Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt important», Colman Andrews
 El segon volum de la Hist.ria de la cuina ha merescut el premi Best of  the World dels Gourmand World Cookbook Awards

Otros libros del autor en La república de las letras

Materia en La república de las letras

  • GRAN LIBRO DE COCINA DE ALAIN DUCASSE -5%
    Titulo del libro
    GRAN LIBRO DE COCINA DE ALAIN DUCASSE
    Ducasse, Alain
    Akal
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    100,00 €95,00 €

  • 1080 recetas de cocina -5%
    Titulo del libro
    1080 recetas de cocina
    Ortega, Simone
    Alianza
    Esta edición especial del libro que ha enseñado a cocinar a varias generaciones de españoles mantiene toda l...
    No disponible

    20,45 €19,43 €

  • Asturias. cocina tradicional -5%
    Titulo del libro
    Asturias. cocina tradicional
    Fidalgo Sánchez, José Antonio; Martínez Fernández, Elviro
    Everest
    Asturias, la región de los más de doscientos verdes, es tierra de buen  comer. Su cocina tradicional alterna ...
    No disponible

    10,95 €10,40 €

  • La cocina sin bla, bla, bla - Edición especial -5%
    Titulo del libro
    La cocina sin bla, bla, bla - Edición especial
    Larousse Editorial
    Larousse
    Como el ritmo de vida que llevamos es tan trepidante, apenas tenemos tiempo para cocinar... Y menos para leer r...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    25,50 €24,23 €

  • Alta COCINA gallega -5%
    Titulo del libro
    Alta COCINA gallega
    AA.VV
    Lunwerg editores
    La gastronomía gallega es parte de la identidad de Galicia y su gente.  El libro, con prólogos de Alberto Nú...
    No disponible

    39,50 €37,53 €

Editorial sidilla en La república de las letras