La cuina dolça tradicional

La cuina dolça tradicional. Recull de receptes de llaminadures i dolços quotidians i històrics

Editorial:
Pages editors
EAN:
9788497790185
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9779-018-5
Páginas:
132
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
115
Alto:
260
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
(CAT).CATXIPANDA

Descuento:

-5%

Antes:

11,00 €

Despues:

10,45 €
IVA incluido
Comprar

La cuina dolÇa tradicional inclou una norantena de receptes de rebosteria clássica, d'ahir, d'avui i de sempre, explicades amb ánim didáctic i pensades per emprar técniques actuals molt accessibles, a l'abast tant del cuiner professional com de l'aficionat o de la mestressa de casa. Alterna fórmules autóctones catalanes amb altres d'origen més exótic.

Materia en La república de las letras

Pages editors en La república de las letras